Property Alert

Het Proces

Met de verhuurmanagementdiensten van Amsterdam Rentals hoeft u zich nergens zorgen over te maken bij het verhuren van uw appartement: of het nu gaat om het beoordelen van een huurprijs, het optimaal presenteren van de woning, het uitvoeren van bezichtigingen, de huurcontracten of de oplevering van appartementen te huur in Amsterdam

Uw woning registeren
U kunt uw appartement of woning eenvoudig online registreren – het is ook mogelijk om dit persoonlijk te doen, of per telefoon. Hoe nauwkeuriger uw gegevens tijdens dit proces, hoe efficiënter onze vastgoedmanagers de juiste expats kunnen vinden. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk; uw contactpersoon adviseert u, beantwoordt uw vragen en coördineert alle afspraken.

Voorbereding van de woning
Indien nodig, kan onze woningadviseur uw appartement of woning vooraf bekijken, om u beter advies te geven over, bijvoorbeeld, de apparatuur en stoffering van uw woning, en natuurlijk over het bepalen van de juiste huurprijs. Ook geeft de bezichtiging ons een beter beeld van de woning die u te huur aanbiedt, en maakt het mogelijk voor ons om potentiële huurders van de nauwkeurigste informatie te voorzien.

De ideale presentatie
Onze verhuurmanagementdiensten omvatten de presentatie van alle appartementen in Amsterdam met foto's, een aansprekende beschrijving en een virtuele rondleiding: professionele foto's van uw huurwoning in Amsterdam worden op de afgesproken datum gemaakt om digitale foto's van alle kamers te maken, evenals van belangrijke details en speciale kenmerken, waaronder de omgeving. Hierdoor kunnen potentiële huurders uw huurappartement of woning online bekijken, waardoor alle betrokkenen veel tijd besparen.

Maximale blootstelling
Bij Amsterdam Rentals geloven we dat bij het huren van uw woning het identificeren van het juiste marketingplan en de advertentiestrategie essentieel is voor het vinden van de juiste huurder.
Daarom zorgen we ervoor dat uw woning in Amsterdam op de breedst mogelijke markt wordt geadverteerd door ons te concentreren op het bereiken van een ongeëvenaarde online exposure terwijl we ook traditionele marketingtechnieken voor huisvestingsagenten gebruiken.

Afspraken bekijken
Mocht een huurder interesse hebben om uw huurwoning te bezichtigen, dan nemen wij contact met u op om de afspraak met u te maken. Woont u niet in Amsterdam, of kunt u de bezichtiging om andere redenen niet zelf doen, dan kunnen onze vastgoedbeheerders de bezichtiging in Amsterdam voor u coördineren en / of uitvoeren.

Achtergrondcontrole van huurders
Het uitvoeren van een grondige antecedentenonderzoek van potentiële expat-huurders is absoluut noodzakelijk om de bescherming van uw eigendom en uw winst te waarborgen. Vastgoedbeheersprofessionals bij Amsterdam Rentals voeren een kredietgeschiedeniscontrole, werkgelegenheidsverificatie en criminele geschiedeniscontrole uit. Door alle vormen van een antecedentenonderzoek uit te voeren, kunnen verhuurders hun kansen op verhuur aan ideale huurders vergroten.

Huurvoorbereiding
Beheer van huurwoningen in Amsterdam Rentals omvat ook het opzetten van een huurcontract voor verhuurders. Onze vastgoeddeskundigen stellen een wettelijk bindende huurovereenkomst op, gebaseerd op de huidige wetgeving, om te voldoen aan de specifieke omstandigheden van huiseigenaren. Over het algemeen is dit voor een periode van idealiter 12 maanden. Aan het einde van de vaste termijn kan een nieuw contract worden ondertekend of kan het van maand tot maand worden voortgezet.

Vastgoedinventaris
Een professioneel opgestelde en gedetailleerde inventaris is een essentiële vereiste voor verhuurders om uw eigendom te beschermen. De inventaris bevat alle meubels, armaturen, fittingen plus hun staat. Ze worden gebruikt om de staat van de inrichting aan het begin en einde van de huur te vermelden om onenigheid te voorkomen. Beheerders van huurwoningen in Amsterdam Rentals zullen de kritische check-out inspectie uitvoeren en de veranderingen in de woning vastleggen en eventueel foto's maken.

Verhuurkosten
Wij rekenen 1 maand vergoeding over de eerste 12 maanden plus 21% btw. Mocht een huurder eerder vertrekken met gebruikmaking van de diplomatieke clausule, dan verrekenen wij een eventuele openstaande vergoeding over de resterende periode met de nieuwe huurovereenkomst. U betaalt geen reclame- of andere kosten die verband houden met het huren van uw woning. .

Beheerskosten
Het verhuren van een woning is makkelijker gezegd dan gedaan en dient zeer serieus te worden genomen. Ervaring, expertise en marktkennis zijn cruciaal voor het behoud van kwaliteitsvolle verhuur. Vastgoedbeheer van Amsterdam Rentals ontzorgt u van de vele taken die bij het verhuurproces horen. Wij kunnen u voor 10% van de maandelijkse huurinkomsten, excl. 21% btw, het meest geschikte vastgoedbeheerplan bezorgen en bespreken dit graag persoonlijk met u.

We zijn hier om te helpen
Wij zijn beschikbaar gedurende het gehele verhuurproces en wij helpen u: Indien u vragen of problemen heeft met de verhuur, kunt u altijd contact met ons opnemen. We houden ook contact met de huurder en treden waar nodig op als bemiddelaar. Financieel en administratief beheer: wij zorgen voor uw volledige huuradministratie, van de huurovereenkomst tot het innen van de borg en maandelijkse huurbetalingen, het verwerken van jaarlijkse huurverhogingen, het betalen van onderhoudskosten en het verzenden van herinneringen voor achterstallige betalingen.

Residentieel beheer: Of u nu uw woning verhuurt of opnieuw verhuurt, de roadmap van Amsterdam Rentals kan u helpen bij het definiëren van een kandidaatprofiel, het zoeken en selecteren van potentiële huurders, het regelen van bezichtigingen en het opstellen van huurovereenkomsten en inspecties. Er zijn geen extra bemiddelingskosten.

Onderhoud en technisch beheer: Als eerste aanspreekpunt voor huurders (tijdens kantooruren) neemt Amsterdam Rentals de verantwoordelijkheid voor alle problemen die zich voordoen met betrekking tot het gehuurde, zoals inspecties, toezicht houden op en toezicht houden op onderhoudswerkzaamheden en controleren of de huurovereenkomst gegarandeerd is wordt nageleefd (door beide partijen).

 

 

 

 

 

 

 


Ons meest recente woningaanbod

Studio bed Property For Rent in Amsterdam,  - 1

Welnastraat, prachtige gemeubileerde studio

Omval /Amstel River, Amsterdam €1,150 /mth.
MEER DETAILS
1 bed Property For Rent in Amsterdam,  - 1

Boeninlaan, furnished spacious 1 bedroom apartment

South East/Zuid-Oost, Amsterdam €1,375 /mth.
MEER DETAILS
1 bed Property For Rent in Amsterdam,  - 1

Reguliersgracht, gemeubileerd 1 slaapkamer, grachtenpand

Centre/Centrum, Amsterdam €2,075 /mth.
MEER DETAILS
1 bed Property For Rent in Amsterdam,  - 1

Reguliersgracht, gemeubileerd 1 slaapkamer, grachtenpand

Centre /Centrum, Amsterdam €2,175 /mth.
MEER DETAILS

Blijf op de hoogte van het meest recente woningaanbod. Meld u vandaag nog aan!